Två pajer blev det

Gräddas
Recept från morfarns hemsida

Två pajer blev det, äpplena rymdes inte i en och samma form. Även om äpplena är små blir det volymer helt tydligt. 🙂 Det blir en paj med ’knäcktäcke’ a la morfar och en med improviserat havresmul a la mig. Den ena får nog stanna hemma…

3 svar till “Två pajer blev det”

  1. Och den andra pajen går att levereras till Tolan 😉 Hemma med killar som troligtvis har svinkoppar så…. mamma behöver en paj. Har varit hemma typ hela sept med sjukdomar så… jag behöver tröst 😉

  2. @ Camilla: Men åh stackars er! Nu rensade kollegorna (så gott som) båda faten så det blir inte mycket vi kan bidra med. Men jag har två fulla ica-påsar med äpplen kvar att göra något kreativt av… 🙂 Krya på er!

    @ Birger: Jamen att! Nu blev det färdig marsán på tetra istället, det gick an det med.