Höst

Definitivt antydningar till höstfärger på bladverket runtomkring, höstskor på, regn. Väntar på bussen. Jag startade dagen 05:30, fick igång pojkarna 06:15, vi käkade frukost hemma och cyklade sen till förskolan i regnet.

På med regnkläder – av med regnkläder.
Man borde bo någonstans torrare…

Gick lätt att lämna dem idag. David började klaga på tingens ordning redan innan vi lämnat tomten, men sen gick det himla bra ändå. En hejdåpuss bara och så dillade han iväg in. 🙂

Jag glömde prata med hans fröknar om att han absolut inte får sova, attans. Han är otroligt svårsövd när han sovit på dagen nu, sen blir han otroligt trött och grinig på morgonen och förstås helt utmattad vid vilotid igen. ’Ond cirkel’, helt klart.

Tobias hann knappt med en hejdåpuss innan han sprang in. 🙂

2 svar till “Höst”