Söndag-sköndag

Skön dag Söndag inleddes med en ”sovmorgon” a la Tobias och David – dvs huset startades någon gång strax efter nio. Tobias sov längst idag. David kom in till oss vid åtta och låg och mojsade och väckte oss, sen när Tobias vaknade kom han inte in till oss utan började leka och sjunga på sitt rum. En bra morgon med andra ord. 🙂
Vi åt frukost inne eftersom det såg ut som om det skulle börja regna, men det var varmt så alla dörrar var öppna och barfota-shorts läge gällde. Vi gjorde lite nytta, med betoning på lite – gräset blev klippt och golven dammsugna. 🙂 Tobias och David drev runt och var lagom rastlösa men helt utan gräl, så vi har haft en riktigt skön dag. På eftermiddagen övningscyklade Tobias utan stödhjul, David hängde på på sparkbilen (!). Sen behövde vi en glasspaus. 🙂

Hela resten av eftermiddagen lekte bröderna med vatten, jag lade en handduksväg mellan badrummet nere och ytterdörren och de höll sig någorlunda till den i sin lek. De fyllde ballonger och tömde dem lite varstans, mest ned längs en bräda in i en leksaksskottkärra och så förstås lite på varandra. Jag planterade om en blomma sen började det regna och det var dags för kväll.

Ett svar till “Söndag-sköndag”

  1. Ser ju ut som en toppensöndag, här har jag fått upp staketet klart och så blev det nya gardiner i köket, bilder kommer