Yesss!

Hela långa dagen idag – torr kalling på David (han har med jämna mellanrum lyckligt sprungit ut och kissat på gräset…). Men det som toppar det – en liten bajs i pottan!!! 🙂

Han har försökt en gång tidigare i veckan men då kom det inget, nu luktade det som om det var något på gång och vi smidde medan järnet var varmt så att säga. En bra tidning i näven, ostört lugn på pottan och så plötsligt är det klart och han ropar lyckligt på mor och far som får beskåda produktionen. 😀

Vilken kille! 😀

Klistermärke och belöning utdelade till nöjd liten grabb. 🙂

Pojkarna har lekt otroligt fint idag, härs och tvärs inomhus och utomhus. Ibland sida vid sida, oftast tillsammans. Men väldigt sällan var för sig. De har bråkat _kanske_ två gånger, det måste vara nytt rekord! 🙂

Ett svar till “Yesss!”

  1. Det var ju jättekul, gratulera honom härifrån, och det där med tidningen är ingen dum ide, så han blir sittandes tills det händer, kul!