Sol sol sol

UNDERBARA sol! 🙂
Pojkarna äter isbitar och busar i skuggan i säsongens (bästa?) IKEA-inköp. Jag svettas och skall försöka svänga ihop något middagsbetonat av kylskåpsrester (kallrökt lax, salladskål, gurka, miniplommontomater, potatissallad och kall pasta). Blir alldeles utmärkt i värmen (24,9).
NJUUUT! 🙂

7 svar till “Sol sol sol”

 1. Det där var väl inte så dumt,är det polskydd eller solskydd.Vad skall vi tänka oss till lille mannen ( 3 år ) ge oss råd tack.

 2. Solskydd, ett tält gjort för att ta med på stranden eller bara ut i solen. 🙂 Bästa är att hela familjen får plats och åtminstone jag har bekväm sitthöjd i det. 🙂 De verkar inte ha kvar dem på IKEA längre.

  Davidpavid ja… jag tipsade pappa om en stor rund blank boll med blixten på, jag såg en sådan i butiken idag. Så en sådan kan jag köpa vid tillfälle, då blir han garanterat lycklig. 🙂

  Sen bad jag pappa spana efter en ”tittburk”, sådan som man stoppar insekter i och sen tittar genom inbyggda förstoringsglas ned på insekterna. Letade intensivt efter en sådan både igår och idag men hittade ingen.

  En bra solhatt behöver han, något som är större än en kepa som inte skyddar öronen speciellt bra. Solhattar finns på H&M såg jag.
  Jag funderar mera! 🙂

 3. Det är tydligen söderut som man träffar sommaren, få se i september var den är. Skönt ser det ut i skuggan i solskyddet. Jag fick upp ett spår på en tittburk, få se hur det vecklar ut sig

 4. Sådana tittburkar brukar finnas på Teknikens Hus, i deras butik. På Polarn finns en jättefin modell på solhatt, som jag köpt till Norah. Brett, svallande bräm? brätte? (men gud vad heter det?), som skyddar både ansikte, axlar och nacke. 🙂

  Fler tips tack!

 5. Ta med Norah och Ruben så gör ni två flugor på smällen! 🙂
  Supert! Köp gärna två om de inte är allt för dyra – så kan grabbarna ha varsin (brukar vara bäst för husfriden). 😎

  Ah! Polarn, skall kolla in den. Har du publicerat bild på Norah i solhatten någonstans?