Sjukdag

Månsand!
Läckert att ”dega” med (sanda?).
Koncentration…

David väckte S med ynklig gråt vid 04-tiden, då hade lillgubben kastat upp tre gånger i sängen. 🙁 Därefter kräktes han två gånger till och sov oroligt ett par timmar till.
Nu vilar han middag, han har ätit två isglassar och druckit lite juice och tack och lov inte kastat upp mer. Han är definitivt aptitlös och inte piggelin, men inte modlös. 🙂

Tobias är pigg, men förkyld idag. Han hade en extrem episod av nattskräck inatt och är väl knappast så utvilad som han borde han heller.

Det regnade på förmiddagen och jag tog det och vår gemensamt usla allmänhälsa som ursäkt för att stanna inne och ta det lite lugnt (även om det spruckit upp nu).

4 svar till “Sjukdag”

  1. Ni verkar förföljda…. tror att jag hörde om en bacill/bakterie i magarna på sjuka dagisbarn kring Stockholm, för några dagar sedan, kan det ha någon bäring. Här är sol ute och +14,2º för en gång skull. målar i pannrummet….

  2. Inte svårt att fatta vitsen med de 48 h karens för dagisbarnen heller… Hujja. Hoppas han repar sig lika snabbt som T gjorde. Fy och usch för de här sjukperioderna man hamnar i. *kramar*

  3. Stackars barnen, det brukar gå genom hela familjen vi håller tummarna att
    ni slipper kramar till tusen….

  4. Verkar vara TA-I-TRÄ så att den här bacillen som drabbade barnen var av en sort som gick över fort.
    Om nu bara Tobias håller sig frisk kan vi nog skriva av den som ”avklarad” nu. 🙂

    Ingen av oss, barnen inkluderade, brukar vara kräksjuka så jag hoppas att jag kan behålla den uppfattningen! 🙂