Morsdag!

Du har gett mig modet att bli, vara och förbli mamma 
– jag älskar dig lilla mamma!

Du är den starkaste människa jag känner, du är min förebild och min idol. Om jag någonsin får frågan om vilka som är mina förebilder är du en av dem. Jag är stolt över dig och vi är allt för ofta allt för långt från varandra.

Jag säger det inte nog – så jag säger det igen – jag älskar dig min käraste mamma!Nedanstående bildserie är från när vi försökte ta bild på oss två tillsammans, under mitt kalas förra sommaren. Hur vi än försökte var det något som hände eller framför allt någon som promenerade in framför kameran och vi fick en serie mer eller mindre tokiga bilder. 🙂

Här kom onkel G inspatserande i bilden.
Här var Harry på gång tvärs över bild.
Här väljer jag av någon anledning att kasta mig iväg.
Äntligen stillastående – och oerhört fulla i skratt! 😀

3 svar till “Morsdag!”

  1. Tack för de fina orden.har gråtit en stor skätt och tack för brevet jag fick via Elle blev inte miljonär men tack ändå kram.. 😀

  2. Jag älskar dig mamma! Mest av allt skulle jag ju ha velat vara där och ge dig en riktig kram och ett redigt morsdagsfika – eller ännu hellre ha dig här i sommarvärmen och fått dela denna fantastiska dag med dig! *kramar*
    Jag har bloggat extra mycket idag så att ni skall få ”dela” allt som går trots avståndet!

    Det borde ha dykt upp ett annat brev också, ett rosa kuvert från både mig och syrran, men jag hoppas det dyker upp på måndag om inte annars! 🙂