Fin dag

Tobias förklarade igår att eftersom det är min födelsedag skulle jag stiga upp först, lyckligtvis behövde jag inte det… 😀 När vi väl började komma till liv hade Tobias letat pakker/presenter en stund och när jag förklarade att jag inte ville ha något mer än en fin teckning och en kram blev han absolut helt rosenrasande. Himmel vilket enormt utbrott alltså…! Då kröp det fram att han hade extremt höga förväntningar på att jag hade önskat mig Star Wars lego i födelsedagspresent. Tulle liten! 😎

Marängsviss stod på kalasmenyn.
Äntligen läsplatta! 🙂 Har ångrat att jag inte kom mig för att köpa en i NY förra året.
Dörrfint! Skylten skall få egen spik bara. 🙂

Efter en i övrigt ganska behaglig förmiddag åkte vi in till stan för lite sightseeing.

Vi bjöds på 23 grader varmt och soligt väder. Första officiella sommardagen! Inte kan man klaga! 🙂

2 svar till “Fin dag”

  1. Ser ju ut som om det varit en fin dag….vackert väder och allt, till och med att du blev erbjuden att stiga upp först…:) men att du inte önskade Star Wars lego var ju synd, jösses vad han skall ha sökt paket, lillkillen…

  2. Det blev en fin dag kan jag tro,och att du glömde att önska dig lego det var som attan , du får ta set nästa år, kram till hela familjen 😀