Fest!

Första plåten gav största bullarna.
Pojkarnas produktion, Tobias 6 st, David 5 st, blandade former.
Näst sista plåten.

Pojkarna skall få äta sina egna bullar helt själv, jag kan inte riktigt ansvara för hur deras delar av degen blev hanterade… Men det bakades sängar med kuddar och det bakades småsyskon och storasyskon och av de degklumpar som blev över när de tröttnat bakade jag ut ett par kanelknyten och improviserade dubbel-knivbullar. 🙂

Min produktion blev helt ordinära kanelbullar. No more, no less.

5 svar till “Fest!”

  1. Jag lovar, slå på faxen! 😉
    Det är eftermiddagar som denna man önskar att vi bodde lite lite närmare…
    *kramar*

  2. Du må spare noen til meg. Om jeg ikke kan spise de, så kan jeg ihvertfall kjenne på lukta.

  3. Det fanns tider när jag gillade att baka, din far var inte dålig på att baka knivbullar du får fråga honom , men gott ser det ut och smakar säkert smaskens när gossarna har bakat, säg att mormor tyckte de såg super fina ut …….