Footloose


Precis alla Tobias vårskor från i höstas hade blivit för små denna vår. Jahupp.

Vi provade de förra hösten jättestora blixten-skorna inköpta i USA och de svarta bunad-skorna från förra året ett par dagar, men sen fick han väldigt ont i fötterna.

Men men, nya snabba inköpta, ett par strl 30 för dagis och ett par strl 31 (!) för hemmabruk och våren och del av sommaren borde vara räddade. Sen har vi ett par ärvda lite grövre svarta finskor som borde funka fint till bunaden nu nästa vecka. Så har jag kompletterat med ett par gummistövlar och ett par sandaler och MÅTTE ungens fötter inte växa mer i sommar! 😀

2 svar till “Footloose”

  1. Varför finns det ingen bytesverksamhet på skor, dom blir ju bara för små, sällan utnötta….?

  2. Det FINNS ju det! 🙂 De här ”klädbytardagarna” jag brukar gå på är fina på det viset.
    Men det är lite svårt att hinna med och tajma in det bara, vårens ”klädbytardag” var när jag var uppe i Luleå, så det missade jag.

    Men snart nog kommer Tobias att faktiskt nöta ut sina skor och då är det ju bara att inse att nya skor måste ungen ha, vare sig man vill det eller inte.
    Än så länge ärver ju David allt, och det känns ju bra – även om de är lite ”off” i säsongsmatchningen så att David kommer att behöva vinterskor som förmodligen är lite större än de Tobias vuxit ur etc. Men de här ”mellansäsongskorna” verkar fungera än så länge. 🙂