Lunch idag igen

Renköttscarpaccio.
Vårlamm på en bädd av bondbönor och rotsaker, med syltade körsbärstomater och  ramslöksrisotto.

Oerhört delikat – denna gången på Edsbacka Wärdshus. En lunch som i restaurangens fornstora dagar skulle ha varit helt omöjlig men nu är det ekonomiskt försvarbart. Kollegorna hummade och brummade lyckligt hela måltiden igenom och bara det var en fröjd i mitt sinne. Sen att jag insisterade på att prata jobb hela lunchen hoppas jag de förlät mig! 🙂

3 svar till “Lunch idag igen”

  1. Jag åt faktiskt inte renköttscarpaccion, det gjorde en av mina kollegor. Men den var så vacker att jag var tvungen att fotografera! 🙂 Vårlammet däremot, det åt jag och det VAR SÅ GOTT, himmel alltså! Det föll av benet, föll isär och hade sällskap av en ramslöksrisotto (inte i bild) to die for och låg på en bädd av mycket delikata buljongkokta bondbönor och rotsaker och syltade körsbärstomater (oh la la!). 🙂

    Edsbacka Wärdshus stod för matlagningen. 🙂