Nygamla leksaker



Jag föll till föga denna gråmulna och kalla dag och lät pojkarna dra fram en låda med ’undansorterade’ leksaker.

Först städade de undan duplo och pusselmattor etc. från vardagsrummet, sen var det high-chaparal! 😀 Gud så kul de haft med sakerna, en salig blandning av bebisleksaker och undanrensade leksaksköksdelar, bollar, klossar. Skatter – om du frågar pojkarna… 😀

I övrigt idag har Tobias och jag varit till aikidoträning, Tobias var SÅ duktig! Otroligt kul och skönt att se att han hela tiden försökte göra som tränaren visade. Sen handlade vi och åkte hem till övriga familjen som med framgång övningskört utan blöja och lekt/busat non-stop. 🙂

På infall åkte vi sen till sporthallen och tittade på brottningstävling, måttligt kul tyckte pojkarna, fascinerande tyckte vi vuxna. 🙂

Nu är det läggdags men jag tror föräldrarna är mer redo för sängen än vad pojkarna är… 😀

Ett svar till “Nygamla leksaker”

  1. Låter ju som en trevlig dag, det är nog fint att ta fram bortstädade leksaker, blir som nya igen…