Den absolut ENDA ljuspunkten

Den absolut absolut enda ljuspunkten i denna hysteriskt prickiga tillvaro är att närmare hälften av alla prickar har utvecklats till blåsor nu. Då VET man ju att det är på väg att bli bättre.

Först skall det bara bli lite värre.
Jag kan säga att jag har 16 blåsor på höger underben, det är den plats på kroppen jag har minst antal prickar/blåsor.
Mest besvärande är de prickar/blåsor som sitter kring ögonen, i ögonbrynen, i munnen och i öronen. Hårbotten och ansikte i stort fullkomligt kokar, känns helt sjukt. SER helt sjukt ut, blir lite lätt illamående när jag ser mitt eget ansikte i spegeln…
Davids prickar har gjort samma utveckling, fler blåsor inte fler prickar. Men han är OERHÖRT mycket mer prickig än Tobias var.

8 svar till “Den absolut ENDA ljuspunkten”

 1. Kors i alla tider… det är ju läge att ringa till nån häxdoktor? Finns det ingen i vikingaskogen…:)
  kram

 2. 😀 Kreativ idé! Inte så tokigt. Att gå ut och lägga sig på en sten där kan inte vara så mycket värre än detta! X-)

 3. Men stackars!! Herregud så himla jobbigt. *kramar*

  Och man _får_inte_vattkoppor_igen. Jag tog upp det på fikat på jobbet idag och någon kollega höll med mig om att det hörs här och där att ”man kan få vattkoppor igen”, men närvarande läkare var helt säkra på att de aldrig hört att så var fallet.

  Så du hade aldrig vattkoppor som liten. Men det hade ju inte jag heller, så det stämmer säkert. Det var några andra prickar den gången. 🙂

 4. Men du? Hur kliar det för dig då? Du får vara rädd om ditt stackars skinn så du inte får en massa fula ärr. :]

 5. Intressant! Vårdguidens sköterska bad S hålla utkik efter bältroskänningar dock, det kan man väl få som bieffekt av att utsättas för nytt virus?

 6. Bältros, det hörde jag Carin berätta idag när jag var dit, är tydligen vad man kan drabbas av som återsmittad…. om man har otur

 7. Japp, det är som pappa sriver. Om man insjuknar igen efter smitta med vattkoppsvirus, så är det bältros man utvecklar.