Jacka

Sitter och kollar jackor på nätet, inser att jag säkert klarar mig med de sex (!) jackorna jag redan har. Men vill ändå ha en ny. Får för mig att jag borde kunna göra mig av med alla utom två om jag skaffar denna. Så i platsbesparingens namn borde jag??

Röhnisch Capella Long Parka
Den ser ut att vara ”fin” nog att ha på även en lördag kväll, men den enda nackdelen med nätet – att man inte kan prova/klämma/känna på produkterna gör ju att det är svårt att veta exakt.
PS. Räknade efter lite mer noggrannt och om man hoppar över kavajer (fem st) så har jag nio:
Jeans
Beige trench
Grön regnkappa
Grön lång höst
Grå skidjacka
Vit regn/sport
Grön vinter
Brun skidjacka
Svart kappa vinter

Att köpa en ny blir alltså inte riktigt sådan effektfull rensning som jag tänkte – eftersom det egentligen bara är de tre sista jag kan leva utan… X-) Fy vad jag har mycket kläder!

3 svar till “Jacka”

 1. se ljusen längre ner….:)
  går det inte att reklamera den efter att du klämt & känt…

 2. Hej, gillar din blogg!

  Förstår att det ibland kan vara lite klurigt att veta om något passar. Därför skickar vi alltid med en förbetald retursedel med alla beställningar. På så sätt blir det superenkelt att skicka tillbaka om du inte är helt nöjd.

  Bra va! 🙂

  Mvh Jessica/Sportamore

 3. @ Jessica: 😀 Ja det låter helt optimalt! Trevligt med direktkontakt – bra kundservice! 🙂