Skönt

Hemmafrukost… min absoluta favoritmåltid! 🙂 Barnen är glada och pratsamma, bubblar ikapp med tebryggaren.

Imorse ”försov” vi oss – när städarna kom in i huset låg jag och Tobias och snarkade i stora sängen, David sov i sin säng. Jag och Tobias vaknade förvirrat av att Birgitta kikade in i sovrummet och gav besked om att de började med bottenvåningen! 😀

David den kraken, han hörde rösterna, vaknade raskt och klättrade ur sin säng. Han missade helt att Tobias och jag låg inne i sovrummet, lämnade smokken och trasan på sin säng och gick i pyjamasen ned till dessa relativt främmande damer för att utröna vad som egentligen hänt. Väl nere kan man ju bara filosofera i vilka slutsatser han drog, men den normalt blyge unge mannen fann sig och började leka med lego medan de städade runt honom.

Av detta märkte jag inget förrän jag gick in på Davids rum för att ”väcka” honom och hittade ett tomt rum. När jag ropade ner förklarade damerna glatt att David satt och lekte där nere och VIPS! kom han också upp för trappan. Han såg så fundersam ut! Glad, men fundersam. 😀 Jag frågade honom om han trodde att vi hade lämnat honom hemma och han svarade jakande på det, men vilken upplevelse för lillkroppen! Herregud, familjen lämnar honom utan förvarning ensam hemma med halvfrämmande människor! X-)

”Bebis” (som Tobias döpt denna skapnad till) är nytvättad och har precis fått limmat fast sina ögon igen, fick sitta med och äta frukost idag… 😀

5 svar till “Skönt”

  1. Ha ha 😀 Ja det tycker jag med! Det är en av Tobias favoriter, han fick den i födelsedagspresent och har sovit med den sen dess.

  2. Vilka äventyr mitt i veckan… verkar ju vara trevliga städare, familjen sover och dom jobbar på samtidigt som dom håller ett öga på barnen som vaknar.
    Himlars vad kul…:))

  3. Ja de är fantastiska! Just nu är det vd för bolaget samt en dam som påminner starkt om Gudrun Schyman som städar hemma hos oss, känns tryggt och det blir bra! 🙂

  4. Du (och barnen) kan ju ställa upp med en rekommendation, eller varför inte medverka i en reklamfilm…:) Den borde ju bli kul och sälja, jag bjuder på idén