Jag är så hungrig att JAG DÖR!

Tobias väckte mig med sitt vanliga ”mamma, jag är så hungrig att jag DÖR” och jag gav mig sjutton på att idag skall jag testa teorin och servera honom frukost på en gång. Så vi smög ned och fixade en minifrukost.

Nu deklarerade han nyss, tre tuggor av mackan senare ”mamma jag är för trött för att äta”. Jahupp.
Normalt brukar vi vuxna förhala själva uppstigandet så långt det bara är möjligt och Tobias hunger brukar vara helt bortblåst när han kommer ned till leksaker och eventuell barn-TV och det blir ett himla tjatande/grälande att få honom till frukostbordet sedan och han brukar sällan äta med aptiten hos en som varit nära att dö av hunger.
Nu är han för rädd för att äta, hörde absolut ett gnissel i trappan och måste sitta brevid mig där jag står vid datorn. Det får han såklart, mackan går sakta ned, tugga för långsam tugga och när han är klar skall vi gå upp och lägga oss att sova igen. Vi får se hur det går med det! 😎
Varför jag gör det här? Ja VARFÖR gör jag det här??

4 svar till “Jag är så hungrig att JAG DÖR!”

  1. Troligen, som du skriver, för att testa men å andra sidan så är det ju inte lätt att somna om med en mage som ligger som en påse, tom, hopskrynklad och gnider mot sig själv.
    På andra ställen, på klotet, finns det ju tyvärr barn som gör just dett Tobias trodde….Kram

  2. Ja huja, vi har det väldigt väldigt bra…!

    Det störiga är att Tobias brukar använda just detta argument för att få upp oss (mig) ur sängen och sen när jag fixat frukost så har han inget intresse av att äta – han vill bara ha sällskap ned till bottenvåningen… 😀

  3. Luringar, lägg en liten smörgåslåda vid hans säng på kvällen, när du lägger dig…:)