Händer

Tobias har börjat knyta ”knutar” på allt som går att knyta. Skapar trassliga konstruktioner av alla leksaker med dragsnöre. Han har också börjat räkna ”aktivt” så att man kan ana att han fattar att det finns fler sätt att använda siffror än att bara räkna ett-två-tre. 🙂 Vi räknade till exempel ”bus-eller-godis-kompisarna” (hans uttryck) igår och kunde konstatera att två plus tre är fem. 🙂

David sjunger och pratar mer än någonsin. Otroligt fint sjunger han ”Bockarna Bruse” (och utbrister alltid ”Nej mamma! Jag sjunga!” om jag sjunger med). Fler och fler ord kommer ut rätt och begripligt på en gång.
Just nu leker de tillsammans uppe på Tobias rum, jag anar ju att röran inte blir mindre av det men det känns som om det kan få vara värt det så länge friden håller i sig. 🙂 Grovt uppskattat skulle jag säga att de klarar 10 minuter mer fridsam gemensam lek per halvår. Grovt uppskattat… (precis nu börjar det hetta till sig däruppe). X-)

Ett svar till “Händer”

  1. Det kommer så småningom, kusinerna leker ju tillsammans sedan sitter dom och spelar rätt som det är…:)