Deeen, eller deen?

Den här såg jätteläcker ut, med mycket silver och matt grafitgrå/svart. Men den blev lite väl randig på väggen – miljöbild.

Bara för skojs skull… Osborne & Lille Teatro Ponti W6040-01. OERHÖRT kool tapet, för rätt rum. Inte vårt rum. 🙂 Miljöbild.

Den här gillade jag skarpt. Väldigt väldigt svart om det inte finns bra lampor. Men otroligt läcker effekt av mönstret som stort sett består av blanka grafiska former i samma färg men med olika grader av glans. Eco Graphic 1541 – miljöbild.

Denna valdes ut igårkväll. Denna valdes ut på nytt ikväll. Fyra-fem rullar a strax under 300kr. Ingen mönsterpassning. Förhoppningsvis ser den i verkligheten ut lika mycket som den ”strukturtapet” jag hoppas. 🙂 Eco Artist 5613 – miljöbild.

Målaren (målarna förresten, de var två idag) har hunnit spackla klart och tagit om på ett par ställen. De har slipat allt spacklat. Målat ett första strök på alla väggar och har slipat trappräcket. Weee! Nu är hallen helt vit, vilken skillnad! 🙂 Tapeten till ”långväggen” i trappan dröjer, trist! Tapeterna vi valde ut idag kommer med all sannolikhet på torsdag. Förhoppningsvis hinner de hänga dem. En kompis till målaren var här och mätte våra vardagsrumsfönster i morse. Om hans pris inte är HELT orimligt kanske det blir nya fönster och dörr i vardagsrummet också.

Då kan våra gäster slippa kalldragsinducerad nackspärr efter en kväll i TV soffan hos oss… 😎

5 svar till “Deeen, eller deen?”

  1. Ok, jag kan förtydliga mig 🙂
    Gissar att det är tapeter av olika färger och form. Alltid svårt att se på bild hur de ser ut, bättre att kolla live. Men jag skjuter fram min åsikter och säger att från denna mobil så ser den översta spännande ut. Även den sista är jag lite nyfiken på. Men så beror det också på vart tapeten ska sitta. Hallen kanske?! 🙂

  2. 😀 Jamen himla bra, du tycker som vi – har precis beställt den nedersta. 🙂

    En HEL vägg i vårt lilla vardagsrum skall få den grå-svarta tapeten med ”strukturkänsla” (dvs det ser ut som om det är en strukturtapet).