Mitt emellan

Tobias är, frustrerande nog, mitt mellan två storlekar nu.

Det är stor skillnad på storlek och storlek tyvärr. Tidigare kunde jag konstatera att han var en klockren 104 cl, men det var enbart tröjor. Byxor, inte riktigt samma story… Det kan skilja 20 cm i benlängd mellan två par byxor i samma storlek (104 cl). Man kan ju undra hur de tänker, klädtillverkarna. Visst går det att rulla upp, men inte är det praktiskt. Den förra storleken, 98 cl är som regel för korta. Ett fåtal hänger med, men fler och fler får plockas bort.

Jag får helt enkelt sålla bort de byxor som är för långa (och för korta, av 98 cl). Så får vi komma ihåg att ta fram dem igen om ett halvår eller så. 😎

4 svar till “Mitt emellan”

  1. Tänk det är underligt vilka minnen som dyker upp ibland när man läser en blogg om små barn, men jag minns faktiskt det där. Lite frustrerande att ingenting passar ordentligt.
    Kram! Och välkommen till Marielle!

  2. Ja att det är, frustrerande! Rent logiskt vet jag ju att det är helt ok att rulla upp byxorna, men det ser lite klumpigt ut så om jag hade ett val skulle jag förstås inte göra det… 🙂