All loved up


Nu har jag sträcktittat på tre och en halv säsong av ”Big Love” en Amerikansk helt tossig TV-serie. Fram till och med säsong tre var den hur bra som helst, jag kan varmt rekommendera den. Varma personporträtt, rimlig plot, lagom roligt/dråpligt och ett USA som motsvarar förväntningarna (sådär så att man får känna sig härligt progressiv i jämförelse).

Men såhär halvvägs in i säsong fyra tror jag att jag lägger ned. Nu börjar det bli kalkonvarning på dramerna och personerna börjar likna karikatyrer. Trist! Men ganska skönt, då kanske jag kan göra något annat på kvällen istället. 😀

4 svar till “All loved up”

  1. Nejdu, det var ingen höjdare… 🙂 Men det verkar som om det blir bättre i alla fall. Och nu är det bara ett par möten kvar på måndag så är det faktiskt semester, det skall bli skönt! 🙂

  2. att det blir bättre är juu ett tecken på att insatt behandling verkar, det är ju skönt men det var lång beh.tid
    Blir ju skönt med semester och få andas luften i norr 🙂