Sällskap

Tobias och paddorna tittar på Nemo. 🙂 En Tobias med oerhört blåprickiga ben inser jag nu när jag ser bilden!

Published with Blogger-droid v1.6.9

4 svar till “Sällskap”

  1. Jag måste bara säga att bloggar som den här med härliga småbarnstider kan få mig att le stort. ”Tak bordet” och så den där bilden när de har vräkt ut massor med saker i sitt rum, är så underbara!
    Kram på er!

  2. Stackarn, undrar om hans föräldrar slår honom…?:)
    ettdera är han väldigt tålig eller också är det mycket tårar bakom dom märkena… ge honom en kram, tycker jag

  3. Han ser ut som du gjorde i hans ålder, på BVC frågade läkaren hur det kom sig att du var så blå jag vet sa du mamma säger att jag är som ett blåbär ha ha där fick hansom kanske trodde något annat…

  4. Tror inte Tobias gråter ofta, han är otroligt tålig! Men blå blir han. Skulle tippa att det blir minst ett nytt blåmärke per dag…