Ja juuuust

De har studiedag på dagis imorgon.

Det var ju tur att jag ringde och sjukanmälde David då. Öh. X-) Har ingen koll alls, trots att jag faktiskt noterat i kalendern att det var studiedag på förskolan…

Nåja, då blir jag hemma och barnen får en lång semester. David borde krya på sig över helgen.
Även nästa vecka är det kortvecka så det blir mycket ledigt för oss denna månad. Nästa fredag har S tagit ledigt, jag skall jobba så att jag inte kommer mer efter än vad denna semester orsakar.

4 svar till “Ja juuuust”

  1. Japp, hade nästan glömt bort det. Å i nästa vecka börjar halvtidsdagis….å ännu mer mammajobb för mig. Det ska nog gå bra. Kör fake it untill you make it…eller nått sånt. Vad som helst bara det kommer flyta på 🙂

  2. Stod och kollade i almanackan för nästa vecka och såg alla röda dagar, jag hann tänka skönt, innan jag kom på att alla dagar är röda, enda skillnaden är att tidningen kommer inte ibland.
    Har inte hunnit vänja mig än…

  3. Ha ha ha 😀 Tossigt härligt pappa! 😀

    @ Camilla: Fake it until you make it ELLER uppsök en bra terapeut NU. Det hade jag behövt! Ett annat hett tips är att ta er ur huset så många dagar det bara går, öppna förskolan i centrum är en helt fantastiskt lagom utflykt. Centrum över huvud taget har räddat mitt och barnens liv många många dagar!