Några bilder sent på lördag kväll

Hur…?

Bilderna inte tagna ikväll då förstås. Mormor skickade paket med mycket populärt innehåll, David hade lite problem att lista ut exakt vad man skall göra med den runda mjuka och spretiga tingesten men Tobias blev helt överlycklig över luciakronan. Nu kan han vara lucia när han vill, konstaterade han glatt! 😀

Såhär!

Tobias med Davids nya nalle ”Popcorn” i ett fast grepp

Tidigare i veckan fick jag äntligen tummen ur och dekorerade draperiet som mormor sytt till barnens lekhörna under trappan. S borrade hål och hängde upp det idag medan David och jag sov middag. Resultatet var mycket poppis! Nu måste vi bara skaffa en lampa och sortera bort lite grejer därifrån så blir det helt perfekt. 🙂


Före

Efter
Löstagbar dörr

Poppis!

7 Replies to “Några bilder sent på lördag kväll”

  1. Jamen visst! Husets förra ägare hade klämt in en jättelik byrå därunder, jag kan inte se att detta kommer att vara något annat än ungarnas hörna till de blir tonåringar… 😀
    Jag har visioner om tunga röda sammetsdraperier och mörka väggar, surroundhögtalare, en liten plattskärm och gosiga saccosäckar att sitta i… Då kan det vara mamman som sitter därunder och häckar. 😎

  2. Men vad lyckat det blev,men vad du har jobbat med dekorationerna.
    Kul att barnen gillade luciakronorna och böckerna hoppas jag.

  3. Nu har S monterat en ordentlig lampa därinne också, så nu är det ännu mysigare därinne! 🙂
    Har fortfarande kvar att rensa lite så att de får lite mer svängrum, det är fullt med korgar och stolar förutom köket.