TV-slavar united


Jo, de tittar på TV nu för tiden. Tobias fattade inte riktigt poängen med TV förrän han var två, sisådär – men nu, uj uj. David har börjat förstå, men ändå inte – ibland blir han sittande, men för det mesta driver han iväg och gör annat efter en stund (som att stänga av förstärkaren och därmed också ljudet på TV’n… :-D).

Här sitter bröderna brothers för ovanlighetens skull tätt tillsammans och är HELT uppslukade av vad det nu än var de tittade på. S hade huvudet på skaft och fångade dem med kameran, sen fick han ett kort ögonblicks uppmärksamhet (tittei!) och sekunderna efteråt var de åter i TV’ns våld…
…minerna och dubbelhakorna får mig att inse att fotbollsskola kanske inte alls är så illa som det låter. 😉

Mittenbilden är förstås den bild jag klippt ut bannerns glada miner ur. 🙂

2 svar till “TV-slavar united”

  1. Ha ha well… gulligt när de ler, lite nästan skämmigt när man ser hur otroligt förlorade de är innan och efter! 😎