Förkylningspyssel

Hmm… vilken färg skall jag välja…

Den DÄR!

Roligt att rita!

Vi underhåller oss så gott vi kan, egentligen är det mycket enklare än man tror. 🙂
S är dunderförkyld, jag halvjobbar och halv-VAB’ar. Försöker lappa och laga så att jag inte skall komma allt för långt efter på jobbet och samtidigt ge S en chans att kurera sig. David tog förkylningsstafettens första etapp, sen hakade Tobias på och nu är S sjukare än sjuk. David är rent tekniskt frisk, Tobias har RETLIG resthosta och är lite snuvig. Jag har precis noterat att det värker lite lite mer i halsen än vad som är lämpligt. Eländes elände. Mutter.
Jag tar en berocca, en strepsils och dricker en stor kopp dunder-te och hoppas att morgonen bjuder på nya krafter och friskare familj!

Halva nöjet är att skruva av och på korken själv…

Glitterlim!!

Ett svar till “Förkylningspyssel”

  1. Det var ju det värsta – hela gänget, nästan, sjuka. Krya på er för allt i världen