Houston, vi har en dörr

Eller en öppning, snarare. 🙂

S var flitig och byggde klart den nya större dörröppningen till vardagsrummet medan jag och David var borta och fyndade tröjor mm till Tobias.
Svårt att inte vara nöjd med den här dagen! 🙂

Vinterfodrad parkas med löstagbart fleecefoder (80kr), udda regnjacka (65kr), fleecefodrad vändbar bomberjacka (10kr), fodrad regnbyxa/överdragsbyxa (20kr), fodrad överdragsbyxa (20kr).

Diverse koola långärmade tröjor (10-20kr/st).
Inte på bild: 1 påse med tiotalet småbilar (20kr)

Alfons-fleeceställ (35kr)

Efterlängtad ”spajjdemantröja” (5kr)

Totalt utlägg: 415kr

Allt i absolut toppskick! 🙂

Jag hade LÄTT kunnat köpa en otroligt fin cykel för 100kr och diverse kläder och leksaker för spottstyvers, OM jag kommit ihåg att ta med mig kontanter. Nu hade jag som tur var just precis 450kr i plånkan så vi fick oss ett fika också innan vi åkte hem.

3 svar till “Houston, vi har en dörr”

 1. Så fin den ser ut dörröppningen, det snickras och byggs överallt verkar det som 🙂
  Vilken fin ide med klädbytardagen, hur fungerar det, har du med kläder att sälja eller hur administreras det. Fint, barnkläder är ju så dyra och hinner ju sällan nötas…

 2. 😀 ie9 har jag inte testat. Har inte ens övergett gamla Firefox 3.6… Är den något att ha då?

  Visst är det fiffigt med klädbytardagar! 🙂 Man blir inte av med kläder om man inte är med i den förening som anordnar. Så jag bara handlar billigt och pengarna går till den som säljer (varje plagg är märkt med säljarnummer och pris).
  Och det är verkligen UTMÄRKT kvalitet på grejerna. Man får titta på varje plagg så klart, men de allra flesta kan man inte säga att de använts. Möjligtvis att de är mjukare än helt nyinköpta. 🙂
  Det är också ett bra kvalitetsbevis – man ser vilka märken som håller bäst (eller kanske vilka föräldrar som varit duktigast på att hålla kläderna rena iofs). H&M leder stort, så dyrast är inte alltid bäst.
  Men jag har fått tag på en del ”okända” märken också, något som är jätteskoj då det är lite mer sannolikt att det blir ett unikt plagg på dagis tex.
  Inte alltid så kul när alla ungar har likadana kläder, som föra hösten när alla barn hade köpt sockar och stövlar på samma ställe… (stackars förskollärarna, att hålla isär allt!). 😀