Aj aj aj

Mycket användbart uttryck det där ”aj aj”. Har det visat sig. Så pass att David har börjat säga det också. 😎
Det tog åtminstone ett par tre gånger innan jag fattade att det bara var hans nya ”ljud”, inte något han faktiskt sade…! 😀 När man hör lillebror säga ”aj! aj!” eller ”aiijj aiijj!” så reagerar man ju som regel med en snabb utryckning. Men inte då, han håller bara på att göra det han gör som mest (klättra, gå, leka, plocka, pilla, undersöka, krypa…). Bara nu också ackompanjerat av ett ”aj! aj!” och ibland ett par kärleksfulla ”baj! baj!”. 😀

Tidigare idag klättrade David upp på Tobias tripp-trapp, hittade en full mugg med choklad och hällde den vällustigt ut över sig själv, stolen och golvet runtomkring. Jag fick spendera hur mycket tid som helst på att torka choklad från över/undersidan av alla stolar runtomkring samt splatterstänk långt ut på golvet bortöver mot både spisen och diskbänken… *SUCK*
Nu, i skrivande stund inser jag att han precis bemästrat att klättra upp på de vanliga köksstolarna!

Aj aj….!

2 svar till “Aj aj aj”