Manboyfeber

I syden fick Tobias höra låten ”Manboy” med Eric Saade, den där schlagerdängan som har spelats då och då på radion sedan det begav sig. Den spelades varje gång det var vattengympa på den sandiga botten ute i vattnet vid piren vid vårt hotell och jag tror den spelades på minidiscot också.
Denna låt fastnade blixtsnabbt och han sjöng mer på den än på ”Lollo och Bernie-sången” när vi var där (det var snarare vi vuxna som sjöng på Lollo och Bernies sånger…).

Hur som helst har fascinationen för ”Manboy” inte på något vis gått över, snarare tvärt om! Han vill se musikvideon om och om och om igen och man ser hur han riktigt suger i sig allt som försiggår där. Både sång och dans verkar gå in för ibland dansar han lös och härmar stora delar av koreografin, ibland är det fokus på sången. Han har helt på egen hand fixat det där med mikrofon (min gamla lockborste) och pratar till och med om att ha handskar (som Eric, i videon). 😀 Herreje…

Det är otroligt kul, men det är ingen av oss vuxna som kommer att klaga när han glömt ”Manboy” och gått vidare till en mer varierad repertoar! 😀

2 svar till “Manboyfeber”

  1. Åh, ha ha 😀 Ja det hade varit något att komma hem med, ungar som fritt improviserat kallar till bön! 😀