Davids ord


David ”pratar” mer och mer, han är väldigt tydlig med vad han vill även om han inte har så många ”ord”


Be
Tu-tu
Tittei (väldigt tydligt)
Vov/voff (om alla djur som inte är elefanter eller krokodiler)
Pppph (elefantljud)
Wraoo (krokodilljud, lärt av brorsan)
Äpple (eller, om man skall vara sanningsenlig – äbblä)
Pappa
Mamma
Thut-thut (tåg)

Han förstår också otroligt mycket. Jag har börjat testa honom genom att be honom gå och hämta saker och ibland blir det helt rätt. Ikväll förklarade jag att vi skulle ta av honom sockorna för att han skulle gå och bada, jag upprepade det två gånger, använde både sockor och ordet fötter/fot. Han tittade fundersamt på mig en kort stund, sen böjde han sig ned och pekade på sin fot! 😀 Han fattar! Klart han fattar. Det är en liten människa därinne i bebispojken våran… *kär*