5 svar till “Så läcker!”

  1. Dessutom på en handikappruta… men åk till Norrland i den… det går ju att pollettera den på tåget, förstås

  2. Handikappruta??? Sådär ser alla platser ut på Centrum. 🙂 Gott om sprattelutrymme mellan bilarna. Mer sprattelutrymme när man har en sådan liten bil till granne! 😀

    Den hade ju bakskjutet/ihoprullat soltak och var bara sådär karamelläckert röd och fin.

  3. Jamen okej då – jag såg inte det där med taket och så är jag mer insnöad på formen än på färgen, så då bidde det inte så mycket att hänga i julgranen. ;O) Men den är verkligen jätteröd och fin! :O)

  4. Men läcker läcker ändå. Har för mig att de flesta moderna ”cabbade” bilar har vinterkapacitet ändå. Att det inte märks nämnvärt att det inte är ett helt riktigt tak på bilen. Eller så har de en ”hardtop” att komplettera med senare.