Godaste engelska teet finns också

I samma fantastiska affär finns även ett gott engelskt te. 😀 Jag sitter sysslolös och väntar på att vår IT support skall låsa upp mitt konto. Otroligt svårt att bara sitta stilla och inte göra något. Tror jag går och stör någon av kollegorna…

Published with Blogger-droid v1.5.3.1

5 svar till “Godaste engelska teet finns också”

  1. Det å gjøre ingenting har jeg lært endel om. Etter snart tre måneder er det flere enn kollegene man har lyst til å forstyrre.

  2. Trevligt med kommentarer från den Norska sidan av familjen! 🙂

    Jadu, jag vet inte vad jag skulle ha gjort om jag inte fick/kunde gå på benen under så lång tid. Förmodligen drömma om att springa maraton! 😀 Nu drömmer man mest om att sova, någon slags ironisk rättvisa där. 🙂

  3. Butiken heter Kistagrossen och i påsen är det te, så kallade ”PG tips”. Trekantspåsar med starkt och gott svart te.