Piiiite haffsbad

Oh vilken dag! Vi startade dagen med frukost på McD för att sedan rulla vidare till Piteå Havsbad. Just när vi kom fram till Piteå sprack det upp och blev en otroligt solig dag. 😀

Det blåste rätt hårt, så vi valde äventyrsbadet med alla rutschkanor och varma bubbelbad istället. Alla fyra barn somnade på vägen hem (Tobias strax innan) och sover nu de utmattades sömn i sina sängar (vi vuxna går på ångorna…). Det har lekts och lekts och lekts, det började redan i lekrummet vid frukosten och fortsatte genom äventyrsbad, jättelik klätterställning,mini-tivoli och slutligen dinosauriepark. Helt fantastiskt! 🙂

David som aldrig tidigare provat på att bada i pool/badhusmiljö var bara helt överlycklig. Klev i vattnet helt utan tvekan, plaskade och klättrade och åkte rutschkana helt utan betänkligheter. 🙂 Det var bara när vi åkte en av de större rutschkanorna (långsamt) tillsammans som han blev missnöjd, framför allt av ’landningsplasket’.

Tobias var som fisken i vattnet. Blå om läpparna vägrade han gå upp och värma sig med mindre än att alla vi andra följde med. Han fick flytkuddar på ivriga överarmar och fullständigt tjöt av intensiv lycka första minutrarna i badhuset. 😀 Han var hur kool som helst, åkte helt orädd utför de flesta rutschkanor och lärde sig till och med att ’simma’ själv mot slutet. 🙂

Otroligt trevligt ställe att spendera en dag! 🙂

Published with Blogger-droid v1.5

Ett svar till “Piiiite haffsbad”