Packning


Bara det som ligger i högar runt om i huset kommer att fylla bilen. Barnen och farfar får åka på taket tror jag. 😎

Det är svårt att gissa hur vädret kommer att bli framöver så jag har med lätt svettig hand lagt med både fleecetröjor och regnställ. Det skall bli mycket spännande att se hur mycket av det vi packar nu kommer att ligga kvar orört när vi kommit hem igen. 😀 Jag skall skicka de flesta av mina kläder i förväg. Sen får jag ta eftersläntrande objekt i handbagaget när jag flyger ikapp familjen lite senare.

2 svar till “Packning”

  1. Såg ut som om dom möter regn i Norge, igår på vädret fanns ett regnområde över halva landet

  2. Ah. Ja här ser det otroligt ”bullrigt” ut, stora svarta moln. Men det är sisådär 25 grader varmt och sol mellan dem.
    Vore ju fint om det kunde låta bli att regna allt för hårt på dem på vägen, det är så jobbigt att sitta och titta ut genom regnet mot vindrutan!
    Fint också om det kunde låta bli att regna här till jag hunnit hem med bussen… 😎