4 svar till “Trött pojke fick sovmogon”

  1. Det är otroligt gulligt… :O*

    Du, vad är Blogger-droid för något? En app i din fån? Asså, jag fattar ju ungefär vad det är, men kan du berätta litet?

  2. Ruben är förresten en utpräglad magsovare. Njutningsfullt skjuter han in armarna under kudden och borrar ned huvudet i densamma. Det är hans insomningsposition och oftast sover han så också under natten.
    Norah lägger sig skönt på sidan, från det att hon fick sin stora säng och drar iväg på tre röda nästan varenda kväll. :O)

  3. Visst är det en app i min nya telefon, den kan ju inte blogga ”direkt” som den goda gamla luren kunde. Den har ett ”Android” operativ och behöver följdaktligen små applikationer för att klara av det mesta.

    David sover så gott som alltid på mage, men när man skall få honom att somna om lägger man honom på sida. Tobias somnar alltid på sida, det är egentligen inte förrän han lägger sig på sidan med ryggen utåt som man vet att han håller på att somna… 😀 Men han hittas då och då sovandes på mage med armarna i snudd på omöjliga vinklar… 😀