Klättra i trappan II


David kan nu ta sig hela vägen upp till övervåningen. Ljudlöst.
Vi har kollat hur han klättrar nedåt och under övervakning glider han riktigt smidigt baklänges steg för steg. Men jag tror inte han förstår hur man börjar resan ned så nu är det benhård grindstängning som gäller.

Men snacka om chock när man hör ett litet litet ”klask” av en liten hand mot hårt underlag och inser att det kommer från ”fel” håll, springer till trappan och hittar ungen tre trappsteg från övervåningen…! 😮 OTROLIG tur att han inte blivit störd och kommit på att han skall byta riktning eller så. Det var ju bara ett par veckor sedan han bemästrade första två trappstegen.

Nåväl, eftersom Tobias är inne i värsta förstörelserycket någonsin (kan ha med räckvidden att göra) är det ju bara bra att grindarna är stängda. Vi har ofrivilligt rensat på kontoret flera gånger senaste veckan…

Precis varenda lös pryl i hela rummet utriven och omrörd, inklusive allt
julpynt (jo det står framme ännu) och alla delar av alla spel (Monopol mfl).

2 svar till “Klättra i trappan II”