Trädgårdsnytt

Hackspetten från Rep & Lera köpt på trädgårdsmässa tidigare i år


Det var otroligt skönt att få blommor i krukor på gården. Det om något är det som får mig att känna att gården är ”sommarbonad”. Det och att ta fram utemöblerna förstås. 🙂 Här kommer lite bilder från förra helgen när vi planterade lite, samt på planteringslådorna S byggde förra sommaren. Och förstås – S gräsmatta som trots alla mina tvivel (och stundtals depression över lervällingen som rådde ett tag) vuxit upp och blivit riktigt tjockt grön och fin! 🙂

S’ kruka – Röda ampelpetunior, vit petunia och kantlobelia.

Min kruka – Äppelblomsrosa begonior, kantlobelia.

Amplarna (ömse sidor om köksfönstren) – Vit hängbegonia,
glömt bort vad de orangea små rackarna heter…

Små åkerbärstuvor i förgrunden.
Vi tog bort cementblocken under krukorna senare.

Ymnigt blommande blåbärsbuskar i förgrunden.
Familjen njöt sista kvällssolen ute.

3 svar till “Trädgårdsnytt”

  1. Den lilla orangea – är inte det en liten petunia, typ surfinia eller million bells eller så?

  2. Så fint med era krukor i alla fall och herregud – jag hade glömt min pippi. Måste skaffa ett armeringsjärn med det snaraste. :O) Får lov att bli två armeringsjärn till också, så att den lilla blå pippin jag fick av dig för så länge sedan, får komma ut! :O)