Julafton?

Tack mormor!

Alltså… vilken vecka det har varit. Ingen av barnen fyller år, Tobias hade visserligen namnsdag i torsdags men ändå! 😀 Jag lovar mer bilder när vi blåst upp superduperpoolen, det kommer ett särskilt inlägg om sparkcykeln.

Tack farmor!

3 svar till “Julafton?”

  1. Men wow vicken pool! Skulle ha ”ljugit” när mamma frågade mig om vi hade en pool till barnen! Snacka om att de utvecklats sedan en annan :OD var liten (oavsiktligt putslustig där!). :O)

  2. Jamen skojaru! Jag höll på att svimma när jag fattade allt vad den här innehöll… typ pool med två olika djup, rutschkana, bollbanor, bollspelringar, uppblåsbara ringar, inbyggd dusch! 😀 Men vi har inte blåst upp den än så vi hoppas verkligen den håller vad bilderna lovar! 😀

  3. …sen är det väl så att den kommer att ockupera större delen av någon altan, eller för den delen, större delen av vår gräsmatta när vi väl blåst upp den! 😀

    OM det nu blir sådär riktigt varmt igen.