Dags för ny tand!

Glad, trots full blöja och tandsprickning.

Jag har precis köpt magdroppar till David eftersom hans mage varit exceptionellt sur senaste veckorna. Det känns som om maten går rakt igenom honom och svämmar över alla blöjors breddar. Givetvis förstår jag att om ungen äter som han gör (mycket) måste det förstås komma ut, men det skulle kännas bättre om maten såg någorlunda bearbetad ut innan den kom ut.
Fyra-fem gigantbajsar om dagen är normen just nu och hans lilla stjärt har varit sårig (blödande!) och ilsket röd, vi har just nu fått bukt med det värsta med ett gammalt husmorstips.

Men idag såg jag något som skulle kunna vara förklaringen till den oroliga magen och de senaste två dagarnas lite ojämna ätande – det har tittat fram en liten liten flisa av en höger framtand i överkäken! 🙂
Jag ger magdroppar i alla fall, men har vi tur är det bara själva tandsprickningen som spökar…!