Röster

När man lyssnar på barn-TV från ett annat rum inser man att vi i Sverige återanvänder en hel del människor när svenska röster skall spelas in till de olika programmen… Känns lätt förvirrande att höra en väl bekant röst från ”snurra-snurra” (Firma Fantasiflytt) kackla på i ”tigerpu” (Mina vänner Tiger och Puh). 😀 Livet som småbarnsförälder medför en del oanade utmaningar… 😉

Vi har haft sovmorgon och ätit en stillsam frukost efter en (för Tobias del) stökig kväll, han somnade inte förrän ungefär 23 och var följdaktligen helt knäckers idag. Vi hade en jätteskoj dag igår, vi var bjudna till Majas mamma och pappa på brunch och spenderade större delen av dagen där, avslutad av deras kvartersloppis. Tobias ÄLSKADE alla Majas grejer, hon hade ett otroligt gulligt rum fullt med en massa ”förbjudna” leksaker som play-doh, lego och ritpennor etc (sånt vi plockar fram under kontrollerade former tillsammans med Tobias) och han ville inte åka hem. Efteråt åkte vi och handlade mat och Tobias somnade förstås i bilen. Det kommer att bli tufft att få upp honom imorgon i tid till förskolan. Vi har haft sovmorgon strängt taget varje dag sedan innan Påsk…

Men nu skall vi klä på oss och borsta tänderna! Sen väntar mer lek och lite lunch innan vi tar oss en tur bort till det där leklandet igen, förhoppningsvis är påsklovsrusningen över idag…