Frukost

Denna bild tagen med mobilkamera

Barnen och jag fick sovmorgon. När vi vaknade väntade dessa på oss i köket. 🙂
Nedanstående bild tagen med nya kameran, naturligt ljus

6 svar till “Frukost”

  1. Alltså – jag tycker att det händer något med bilderna (tagna med kamran). De förvrängs aningen i längsled, som att de vore i ”fel” format eller något. Såg det på en annan bild också. Eller så är det något med blogger? Men det har ju inte varit så förr?

  2. Ja, det var på de två översta bilderna i inlägget före detta som jag först upplevde förvrängningen. Linjerna liksom böjer ihop sig bortåt i bilden tycker jag. Litet svårt att beskriva, men jag får känslan liksom av ”jordens böjning”, du vet, som när man har en lång, avlägsen horisont.

  3. Alltså, t o m på bunken och stekpannan i inlägget om rispannkakorna – det ser ut som att de lutar sig från varandra litet. Ser jag helt fel? Ser det likadant ut på datorskärmen?

  4. Du har rätt, det ser faktiskt ut så! Även på datorskärmen. Märkvärdigt!
    Nu är det en ny kamera som tar bilder (alla bildfiler daterade efter den 17/4 vill säga) måste titta efter liknande effekter på dess bilder!

  5. Det kan vara så att den där kameran hade någon form av ”automatisk vidvinkel” who knows? Nu är den tillbaka där den hör hemma i alla fall (dvs inte här hos oss). 😀