Förflyttning


Det är så koolt, nu när David knäckt förflyttningens gåta hittar man honom överallt. 😀 Överallt och inte ofta där man just lämnat honom. Det är inte frågan om någon överljudsfart a la storebror ännu, så man tappar inte bort honom. 🙂 Men man får passa var man kliver när man jobbar i köket, helt plötsligt har han satt sig alldeles intill och snubbel/tramprisken är överhängande.

Han förflyttar sig medelst olika kombinationer av ”rump-has”, ”ålning” och ”halvkrypande”. Omkring far han.

Men han blir trött ganska snabbt och så lyckas han till sin stora frustration allt för ofta fösa iväg den leksak han var på jakt efter i sin iver över att ha nått den. Nåja, han slipar på tekniken – det blir bättre! 🙂
Barnsäkra måste vi börja göra igen, alla lådor i knähöjd och nedåt är i farozonen.