Stå!

Davids nya favoritaktivitet är att stå – så liten han är så skall han ändå helst stå! 😀 Han drar sig upp med hjälp av allt han kan få tag på som står stilla, tack och lov är det mest vi föräldrar och en och annan barnsäkrad kökslåda som kvalificerar sig så han har inte vurpat ännu. Men ändå! Unge herrn är ju bara precis 7½ månad gammal och skall rimligtvis vara överlycklig av att kunna sitta själv, men icke!

Han blir blid som en sol när han får stå och alldeles nyss slog han på stort och ’pratade’ en hel massa samtidigt som han stod och höll i sig i mig. 😀 Jag försökte förklara för morfarn när han var här att vi inte hör Davids ”röst” speciellt ofta, jag menar vi hör honom ofta ofta tjuta och protestera och gråta, men det är väldigt sällan man får höra en mer pratsam röst från honom. Han är för det mesta upptagen med att iaktta och skratta, när han inte är missnöjd med något. Så det är trevligt när han ibland får tid att ”prata” lite också. 🙂

Tobias sover fortfarande och nu måste jag ta tjuren vid hornen och väcka honom för att försöka få i honom lite vatten och förhoppningsvis något annat än glass…

3 svar till “Stå!”

  1. 😀 Ja väntat har han, men nu bluddrar han på som bara den! Det kommer nya ljud ur honom var och varannan dag! 😀
    Nyss badade han och upptäckte då att han kunde ”ställa sig” mycket enklare när han fick lite lyfthjälp av vattnet – helt livsfarligt (när man är 7 månader gammal)!