39,7

39,7 grader uppmätt i Tobias öra… Inte konstigt han var lite ”trött”! En dos febernedsättande och två glassar senare sitter han åter framför TV’n i soffan, inlindad i två filtar med vatten, russin och majskrokar – aningens piggare. Stackars gossen!

Ingen feber på David, ingen på mig heller, men jag går på Ipren så det är kanske inte hela sanningen. David går inte på annat än mat och ren livsglädje, även om han andas som en 100-årig rökare verkar inte hans humör eller aptit påverkas nämbart (TACK OCH LOV).

Det är lite drygt en minusgrad ute men det är kallare än på länge inne, märkligt det där, hur temperaturväxlingar utomhus så gott som alltid får huset att bli kallare. *muttrar*
Nu skall jag byta en blöja och sen se om vi har alla ingredienser till den där kakan (jag vet, det är lite osmakligt att nämna bajsrelaterade aktiviteter och matlagning i samma mening, men, such is life när man lever med blöjbarn…). 😎

2 svar till “39,7”

  1. När värmen på utsidan av väggen går upp, så verkar det trycka in kylan från väggen in i huset.
    Kan ju också bero på att eventuella termostater reagerar snabbt på stigande temperatur.
    Här är också blida, bara -18,4º 🙂

  2. Det är precis så i vårt hus. När temperaturen ute stiger, trycks kylan i väggarna in i huset, så att det känns ordentligt kallt åtminstone ett dygn till.