Mammatrix: Tröjor och toppar under graviditeten

Jag hade två sådana här i olika färg,
funkade utmärkt hela graviditeten!

Modet ’på topp’ har varit extremt ”gravidvänligt” senaste åren. Med långa toppar, a-linje och gott om vidd under bysten. Dessutom finns det så otroligt mycket stretch på marknaden att det knappt är nödvändigt att köpa specifika kläder för att få plats med en växande mage.

Det är egentligen först på slutet när magen är oformligt stor som man måste ha något gravidspecifikt på sig. 🙂 Men sen är det ju fortfarande så att det finns otroligt mycket fina mammakläder nu för tiden så det är svårt att låta bli att köpa lite speciellt snygga specialkläder…

Jag tycker det har varit otroligt skönt/fint/fantastiskt att vara gravid och har varit ohämmat, nästan skamligt stolt över min kropp just då. Den håller ju på att bygga en ny människa, den får se ut precis hur den vill! Det innebär att jag under graviditeterna vågat ha många fler kroppsnära plagg än annars, utan att skämmas. 😀

Sen är det en annan historia med ”bottoms”…