Alex 2 år!

Idag har vi varit på kalas hemma hos Alex, jätteskoj! 🙂 Det var lite fler barn än förra året, även om det tack och lov var behärskade mängder. Jag kom fram till att ration barn vs leksaker måste vara precis rätt hemma hos Alex för det var så otroligt tyst och knappt några konflikter. Alla barn lekte och lekte och lekte, nästan aldrig uppnåddes ljudvolymer som påminner om det i alla fall jag förknippar med lekande barn! 😀

Alex får en lillebror i Mars/April så hans mamma är stor, rund och vacker! Hon hade trots detta bakat och lagat mat så det bjöds på fantastiskt god förtäring för oss vuxna. Hon hade till och med bakat en tredelad tårta som såg ut som ett tåg med vagnar! Tobias vägrade typiskt nog att äta, han hade inte tid – det fanns ju så många fina leksaker! 😀
Även i år var Elias mamma med på kalaset (liksom både Alex mamma och pappa kollega till mig) och hon hade också en stor fin mage som skall resultera i ett lillasyskon i Mars. Så roligt att träffa dem båda (Elias och Alex mammor)! Det är riktigt synd att vi bara hinner vara mammalediga en ynklig månad samtidigt och det är den månad då de som bäst borde ’bebis-kokonga’ sig och inte hålla på och hälsa på andra barnfamiljer.

Tänk förresten, det är precis bara ett år och ett par dagar (13 jan 2009) sedan Tobias lärde sig gå. Nu både pratar han och springer som om han aldrig gjort annat… 🙂