Indiskt och rena sängkläder

Vi blev lata när vi insåg vad klockan hunnit bli när vi lämnat Naturhistoriska, så vi stannade till på vår favorit-Indiska i Rotsunda för att äta innan vi åkte hem. Tyvärr var det inte riktigt samma ställe som förut, maten var OK, men servicen var ett spektakel. En personal stod och sov bakom disken och en annan kunde inte menyn och var lite för nervös/blyg för att faktiskt fungera väl som servitris. Maten kom i konstig ordning (Tobias mat kom sent och i olika omgångar) och portionerna var inte speciellt stora.
Men den smakade OK, S tyckte naan-bröden och papadam’sen var läskiga men jag och Tobias gillade dem.
Det var för övrigt stor humor när ett annat par middagsgäster frågade personalen ”hur starkt är medelstarkt”. Öhh, typ medelstarkt? 😀

Nu har vi kommit hem, kvällsmatat oss och skall med omedelbar verkan kasta våra barn i säng. Tack och lov fick jag på rena sängkläder innan vi åkte tidigare idag så sängarna är härligt nybäddade! 🙂