Ont i magen och var i ögat

Hem ljuva hem – nu är vi hemma och barnen har givetvis blivit sjuka. Tobias har bajsat helt flytande nu på morgonen – HÅLL TUMMARNA att det inte är magsjuka. Han har klagat på ont i magen i går kväll, men det är svårt att veta om det verkligen är ont eftersom han faktiskt somnade till slut. David vaknade med vänster öga fullt av grums, det var inte direkt igensatt men det fanns en del att skrapa/plocka bort när jag tog upp honom ur sängen i morse. Nu sitter han och är ganska nöjd i sin matstol, plockar med bitring och råtta och tittar på Tobias som driver omkring och sopar.

Nåja, Davids öga skall baddas med koksaltlösning och Tobias åt faktiskt riktigt OK till frukost så allt hopp är inte ute.

Idag skall vi lägga lite planer för denna vecka och kommande månaders hemma-projekt. Det blir inte någon utevistelse, om vi kan undvika det. Temperaturen håller sig fortsatt under -20 och vi kan vänta till imorgon med utelek tänker jag.