Morgon


Ligger i sängen igen, förmodligen kommer jag att ångra det när städarma kommer… (och de kommer säkert kl 9 nu bara för att jag ligger här och tar det lugnt). Men Tobias inspirerade, han har varit upp två vändor och svarade ’mysa kuddetasa’ (som ligger i vår säng sen femtiden i morse) båda gångerna när jag frågade om han ville ha mockisarna och frukost. 🙂 Nu ligger han och leker med DS’en i och för sig, så jag misstänker att det kanske inte blir så mycket sovmorgon (jag har redan varit vaken sen kvart i sex). Det är -7 ute, 0 i väggen och 19 i köket. Tobias verkar piggare idag, har sovit jättebra inatt. David nattsuddade något förskräckkigt och har följdaktligen spenderat hela natten i vår säng. Nu är han begripligt nog väldigt trött och snarkar oberört på intill oss här i sängen.

2 svar till “Morgon”