Snö och snuva

Så härligt!! Vi har fått minst sju centimeter snö och den fortsätter falla. Det är cirka -3 ute, +20 i köket och +4 innanför ytterpanelen. 🙂

Tobias har blivit bättre tack vare behandlingen med febernedsättande/antiinflammatoriskt, det tog en jobbig timme innan den började verka nu på morgonen men han har sovit hyffsat bra inatt. Han kom vandrade någon gång under natten och sov resten med oss men han verkar inte ha haft ont. Han var mycket mycket törstig på morgonen och mätte 38,9 vid kontroll, så det var begripligt att han behövde vätskas upp… Han är snorig men hostar inte direkt, öronen gör fortfarande ont om man rör dem.
Jag känner mig bättre, även om fulla bihålor verkar ha bytts mot rethosta och rinnsnuva så det är inga halleluja-moments direkt.

Nu har Tobias uppmärksammat snön ute! ”Mycket nö på bilen!” 😀 Vi MÅSTE gå ut, trots att Tobias är sjuk. Vi bara måste. Vi får linda in honom ordentligt bara.