Norah – stora tjejen!

Alldelens ny 2004

Jag har svårt att fatta att det är fem hela år sedan lilla söta underbara mirakulösa Norah föddes!! 🙂 Det var när hon föddes jag för första gången fattade att det verkligen finns en kärlek som är större än man kan förstå… Jag knockades, andan slogs ur mig och mitt liv har verkligen inte blivit sig likt sen hon föddes – min käraste mest underbara systerdotter.

Nu är hon plötsligt fem år, en så otroligt stor tjej med så mycket tankar och känslor. Hon är snabb, stark och snygg. Hon är trygg, tuff och tålig. Hon är klok, kreativ, konstnärlig, känslig och mycket mycket känslosam… Älskade Norah! 🙂

Andra julen 2005

2006

2007

2008

2009

2 svar till “Norah – stora tjejen!”

  1. Å, men tack käraste syster, för att du skriver så fint om vår stora, lilla Norah. :’O*